Søndagen bød på et herligt vejr så vi kunne træne i Albertslund i tørvejr, dog en smule koldt p.g.a. vinden, så jeg var glad for jeg havde fundet vinterfrakken frem.

Quinnie var igen på med en LP 1 træning. Vi har en udfordring i næseprøven, og jeg tvivler på vi får den på plads til vi skal til prøve. Hun går ud og markerer den ved at dappe på den og stille poterne på pinden, men hun tager den ikke i munden……….Det kniber for mig med tid til den nødvendigge træning, men vi går til prøve ligegyldigt om vi når det. Hun er klar på det meste andet, med lidt udfald engang imellem, men hun er heller ikke så gammel og med min indsats, eller mangel på samme, så er jeg så absolut tilfreds. Vi vil jo gerne nå det hele, men når vi har hvalpe herhjemmme som vi har nu, så kommer de først og så når vi hvad vi kan med resten.

Linus var med for den sociale del, og han blev da bare kælet og fik møvet sig frem. Han startede med ingenting at ville, havde så travlt med at se sig omkring, men pludselig så var han på og vi fik da arbejdet koncentreret i ca. 30 minutter. Så fik han øje på Nanna, og så skulle der kæles. Og så kom der lidt flere til der gerne ville nusse ham og så fik vi ikke trænet mere…………

Hvalpeholdet dukkede op og jeg fik talt med mine hvalpekøbere og fik svaret på lidt spørgsmål. En stor fordel for mig, at så mange som muligt kommer derind til træning, for så kan jeg følge op på evt. problemer og få givet lidt gode råd når det trænger. Bl.a. foderstand er et gennemgående tema og renlighedstræningen kommer vi som regel også omkring…………..

Jeg fik taget lidt billeder af hvalpeholdet, inden jeg susede hjem for at holde en lille pause inden det var Smokeys tur til at komme til agilitytræning (bemærk hvordan Linus har fået møvet sig op på skødet af Pia):

Og så skal vi ikke glemme, at Isa og Margit var til rally prøve lørdag. Isa fik sin 2. pind i ekspert klassen med 96 point og blev 2. vinder på dagen ud af 7. Vi gratulerer og får våde øjne sammen med Margit……

Til slut en lille gyser; Lille Buddy (Bo) har været en slughals og slugt et lille stykke kniv fra en hobbykniv, så han har været på operationsbordet og fået endevendt sin mavesæk. Knivstykket er nu fjernet og han har det efter omstændighederne fint fortæller hans rystede ejere. Vi ønsker god bedring til Bo og sender varme tanker til jer alle 3.

Det er ikke spor sjovt at skulle have en lille hvalp i narkose, det er helt sikkert enhver hvalpeejers mareridt…………