Ja vi undrede os begge to, da vi vågnede kl 830 til morgen. Vi har snorksovet efter en travl w.e. som startede med en herlig føs’dagsfest med dejlig mad og godt selskab. Det var mor/svigermor der havde inviteret til 75 års fødselsdag og det var bare en god dag med det meste af familien samlet i flere generationer helt ned til lille Noa på 3 1/2 måned.

Søndag skulkede jeg så fra den første træningstime men nåede ind til Albertslund til kl. 11 og fik trænet både Quinnie og lillefyren Andy som vi passer. Og hvalpeholdet skal han jo nå at være med til, selvom hans mor er rejst på ferie! Og det gik fint med de to i bilen, han nægtede bare at sidde i bur og vente mens Quinnie blev trænet, så han fik lov at ligge på Henriks skød og blive nusset og fik vist også en lille lur. Han er lærenem og meget opmærksom på mig når vi træner og det er jo skønt.

Så var det hjemad for fuld fart, havde en aftale kl 1430 om et lille besøg m.h.p. køb af den sidste pige der er ledig i Ulrikke/Ivanhoe kuldet. Selvfølgelig var der lige en kæmpeulykke nær Vig, så jeg måtte hele vejen udenom og nåede frem lidt forsinket. Gæsterne var heldigvis kommet lidt for tidligt, ellers havde de såmænd også siddet i køen!

Vi fik snakket og blev enige om at handle, så nu er den sidste tøsepige altså reserveret. De små hvalpe er ikke til at stå for, fine masker og gode farver.

Og så afholdt Sheltieklubben en hyrdeinstinktprøve igår i Jylland, med deltagelse af bl.a. Chamba (Smokeys bror). Han opførte sig efter sigende som den tasmanske djævel. En vildbasse der var helt frygtløs, men forhåbentlig har han fået lært lidt og hyrdeinstinkt er der ingen tvivl om at han har.

Nina og Chamba var på besøg her forleden og fortalte om et hyrdekursus der skulle afholdes nær Holbæk, som de også ville deltage i hvis det gik nogenlunde på kurset igår.

Så vågnede den gamle lige, og fik minder tilbage til dengang jeg hyrdede med Celine, som jo er mormor til Chamba og Smokey. Så nu har vi (Smokey og jeg)meldt os til en hyrdedag hos Camilla Runchel nær Holbæk d. 27/10 og Nina og Chamba skal også deltage, vi glæder os (Smokey ved det bare ikke endnu, men har han bare halvt så meget instinkt som sin mormor, så bliver det en god oplevelse).

Søndagen sluttede af med agilitytræning med Smokey, og så var jeg færdig som gårdsanger. Han er suverænt god efter min mening………vippen skal trænes lidt mere, alle andre forhindringer klarede han fint. Derefter blev der storsovet foran fjernsynet før jeg kravlede i seng og sov til den lyse morgen smiley