Igår fyldte sekslingerne 7 uger og idag er trillingerne blevet 8 uger, så det var passende med en fælles fotosession nede ved stranden på Kattegatsiden.

Vi er lige hjemkommet med trætte hvalpe og et kamera fyldt med bilelder af dem alle 9. Køreturen var kortere end igår men stadig med hylende hvalpe, ikke dem allesammen der hyler men det lyder voldsomt. Så snart vi stopper og lukker op er der helt ro……………

Efter fotografering på bordet fik de alle muligheden for frit løb på stranden, der var ikke et øje andre end os. Og de fik vist alle dyppet poterne i havet, nogle var lidt modigere og gik i helt til maven. Barney ville hellere kløes på maven end stå pænt på bordet, krudt i rumpen har han!

Vægt 8 uger; Andrea 3260g, Andy 2550g og Albert 3175g

Vægt 7 uger; Bailey 1850g, Barney 3175g, Beauty 2170g, Buddy 2005g, Bogart 1995g og Boogie 2295g.

Nyd billederne: