Vi benyttede det gode vejr idag (tak fordi du har været sød i et helt år Anders) til en hurtig strandtur med alle 9 hvalpe. Hvalpene blev puttet i bur, 3 i hvert bur i bussen og så drog vi afsted. Det er en ganske kort køretur på måske 2 km, men de skabte sig og hylede, nok mest fordi de var spærret inde i et bur. Men sådan er det jo når man skal transportere hvalpe i bil, enten skal de være i bur eller i sikkerhedsseler og p.g.a. antallet blev det altså i bure.

Vel ankommet til stranden, som var meget øde kun en enkelt soldyrker, så blev de sluppet løs og afsted gik det ned til vandkanten. Der blev snuset og undersøgt, enkelte gik lidt væk fra flokken på egen hånd, så der blev holdt skarpt øje med flokken og holdt hvalpetælling op til flere gange…………….15 minutter blev det til så var de vist trætte og vi pakkede bilen og kørte hjem, stadig med protester fra de små. Nu SNORKSOVER de allesammen ude på terrassen i skyggen og man kan vist springe en bombe uden de ville reagere på det smiley

Erfaringsmæssigt ved vi, at det er meget vigtigt at de små hvalpe netop nu oplever andet end det de kan få af oplevelser her på parcellen, vi skal ud af huset også selvom der er en hel flok. Så det var første tur idag…….imorgen skal vi forsøge med bilkørsel igen, vi varmer op til den lange tur på mandag til Næstved.

Kurt tog lidt billeder, selvom det var svært. Hver gang han flyttede på sig for at komme på “skudafstand”, så havde han hele flokken efter sig i fødderne;