Det blev en travl w.e. men hvor kan vi bare samarbejde gemalen og undertegnede, vi er sågu et godt team smiley

Fredag/lørdag har vi skrevet om……..Søndagen startede med besøg kl 11, 10 besøgende på en gang der skulle se til deres hvalpe Bailey og Bogart. Dejligt hyggeligt besøg af skønne hvalpekøbere der selv havde bagt kagerne til kaffen, mums og tak. Så var hvalpene også blevet trætte og tog en lille lur. Vi fik snakket en del om sheltier og hvalpe og der er nogen der glæder sig helt vildt til de snart er rejseklare de små.

Beslutningen vedr. fordeling af hvalpene er taget. Bailey skal hjem til Lene, Mikkel, Lærke og Qiwi. Bogart skal til Maja og hendes store familie som også inkluderer 3 andre hunde. Buddy kommer hjem til Lea og Claus og Boogie skal til Mette.

Så er der Barney tilbage som endnu ikke er reserveret. Der har været besøg i eftermiddag til ham, men vi får se om han skal have en “karriere” på agilitybanerne!

Indimellem har vi jo kigget til Ulrikke og hendes små, som allerede er tykke om maven og det bedste tegn på at alt er iorden er at der er fuldstændig ro. Idag lettede hun sig fra kassen to gange dels for at spise og dels for at holde en lille tissepause fra jobbet som mor. Første gang måtte hun bæres ud efter at have holdt sig i lang tid, anden gang gik hun selv frivilligt, vandet har nok stået helt op i øjnene. Og hun løb i superfart ind til hvalpene igen.

Der er muligvis en enkelt hanhvalp ledig i dette kuld, øvrige hvalpe er reserveret.

her lidt nye billeder: