Idag har vi slået det lidt sammen for jeg forventer en mulig fødsel imorgen og tror ikke der bliver tid til billeder/nyt herfra.

Alle 9 hvalpe har det helt og aldeles fint. De spiser godt og gror med lynets hast. De leger og slås og bider i tæer og fødder, har selskab af andre sheltier på skift i alle aldre og vi er sikre på de har et herligt hvalpeliv.

Idag er de igen blevet vejet og de har alle fået ormekur. Jeg skal have lavet en aftale snart med DKK’s chipper Ole fra Eskebjerg, måske vil det være bedst i næste uge. Så kommer han og sætter en lille chip i hver enkelt hvalp, lige under huden i nakken. Det plejer at foregå rimelig smertefrit, og lyder værre end det er smiley

Vi har aftale om øjenlysning m.m. d. 3/9.

Jeg har sat en deadline for mig selv på søndag m.h.t. match af hvalp og køber. Det er de blue merle hanner fra Vanja/Linus kuldet der ikke er helt afklaret endnu………..men vi er der næsten!

Vægte 7 uger; Andrea 2780g, Andy 2145g og Albert 2650g.

Vægte 6 uger; Bailey 1505g, Barney 2590g, Beauty 1755g, Buddy 1650g, Bogart 1550g og Boogie 1865g.

Der kommer billeder her, alle taget idag først hvor de hviler på terrassen og senere i leg i haven i fuglefløjt fra svalerne på taget. Hvis der mangler lidt billeder af nogen af dem, så er det fordi de tog ophold på mine fødder. Så hver gang jeg flyttede lidt rundt for at tage nye billeder, så fulgte en lille flok med næsten som var de klistret til mine sko og ankler: