Det Svedige Team har været her i w.e. og hjulpet med renovering af noget der virkelig trængte, og som vi aldrig havde fået lavet uden hjælp!

Skotrenden imellem kennelbygningen og laden har været utæt lige så længe vi har boet her. Vi var klar over problemet da vi købte gården, og renden blev nødtørfttigt repareret af sælger. Men den var lavet af gamle rustne blikplader, som var utætte flere steder med vand som følge ind i laden hver gang det regnede. Så en reparation var uundgåelig…………

Vi besluttede at det hele skulle fjernes og en ny kasse blev bygget og herover to lag tagpap, som blev brændt på i denne w.e., måske sommerens hotteste dage, deraf navnet Det Svedige Team. Der er blevet svedt litervis af sved og drukket endnu flere liter væske, men de holdt ud de seje gutter og al pap ligger nu hvor det skal………. Tusind tak til de skønne ungersvende, uden jer var det aldrig lykkedes smiley

Lidt billeder blev det til: