Igen er vi nået til onsdag og Vanja/Linus hvalpene er rundet 5 ugers alder. Der er fuld fart i stuen og i haven og i gården. Lige gyldigt hvor de er er der liv og glade dage, når de ikke lige tager en blunder.

Vi er igen godt tilfredse med hvalpenes udvikling. Det er skønt med aktive sunde glade hvalpe, som bare er så klar til at opleve en masse. Og det har de selvfølgelig mulighed for her hos os. En stor have og masser af spændende ting der skal undersøges, og de er over alt nu. Følger os rundt og sætter vi os falder de for det meste til ro lige omkring os.

Vægt 5 uger; Bailey 1240g, Barney 1890g, Beauty 1405g, Buddy 1350g, Bogart 1195g og boogie 1440g.

De er lidt voldsomme ved Vanja når de skal spise hos hende, så gad vist hvor længe hun fortsætter med at ville give dem mælk?. Vi passer selvfølgelig på hende og giver hende gode pauser væk fra de små rovdyr, og så søger hun selv “opad” i sofaen hvor de ikke lige kan nå hende.

5 hvalpe er reserveret, 1 enkelt blue merle han er til salg

Lidt friske billeder;