Tusind tak til alle jer der kom i lørdags og gjorde vores åbent hus arrangement til sådan en dejlig oplevelse.

Og tak til Olivers og Nanna Filt Petersen der sponsorerede nogle af præmierne til flere af konkurrencerne i løbet af dagen!!

Kurt og jeg havde glædet os og efterhånden som dagen nærmede sig, gik det op for os, at der var en meget flot tilslutning til vores arrangement. Vi har rekonstrueret lidt og fundet ud af, at ialt 73 personer og 51 hunde deltog, heraf var de 50 sheltier!! Vi fik også besøg fra både Norge og fra Sverige, det er vi meget glade for smiley

Vi startede dagen med kaffe, kage og the som planlagt. Mange fine kager blev sat på kagebordet og der blev guffet igennem. En kort velkomst og lidt praktiske informationer, så gik vi gang med dagens program.

Første punkt var Nannas undervisning i klikkertræning og shaping med demohundene Alfa og Sydney. Der blev lyttet og arbejdet i små grupper og flere har efterfølgende fortalt, at de har fået god inspiration til hvordan de kan arbejde videre med træningen.

Så blev det tid til trickkonkurrencen for børn:

Jeg var suveræn dommer der kunne påvirkes af klapsalver og jeg er idag stadig ret imponeret af de søde børn der tog del i legen og viste lidt forskellige tricks.

Vinder på dagen blev Christian og Jay, som viste os en serie af forskellige tricks sat sammen til en helhed. Christian var rimelig uimponeret af alle de mennesker der kiggede på og Jay havde kun øje for Christian, ved ikke om der var lidt godbidder involveret, så absolut en nydelig præstation.

2. vinder blev Caroline og Louie med øvelsen sit og dæk. Louie (Zorro) er sidste skud på stammen fra Elverlamshuset, og blev hentet af sin nye familie for 10 dage siden, så endnu engang blev jeg imponeret. Der var meget flot kontakt mellem hvalp og fører og øvelsen var perfekt udført. Desuden var det et godt eksempel på at basis skal være på plads (kontakt) så flot flot……..

3. vinder blev Sofie og Molly også med sit og dæk, nydeligt og flot arbejde og en meget flot øvelse.

På en flot fælles 4. plads kom så Lærke og Qiwi med tricket high five,

Mikkel og Qiwi med tricket trille rundt og

Sasha og Morgan med tricket rulle rundt og en lille dans.

Tusind tak søde børn fordi I ville lege med, I er bare gode.

Derefter tog vi hul på Trickkonkurrencen for de voksne:

Vinder blev Nina og Chamba med tricket mønter i glas. Det er et svært trick og det blev flot udført næsten til perfektion. Chamba samlede en mønt op med munden på terrassen og puttede den op i et glas………

2. vinder blev Claus og Toonie med en serie af tricks, bl.a. stå på og i balje. Den lille fyr har så meget fart på og er så ivrig, så man kan kun smile stort af ham. Og så er de dygtige………

3. vinder blev Linda og Gucci med tricket spille bold. Linda kastede bolden og Gucci slog til den med næsen, fint og flot og dygtigt udført.

Fælles 4. vindere blev:

Anita og Django med tricket Atjuuu, opsamling af lommetørklæde/æske,

Britt og Morgan med trick godbid på næsen,

Claus og Chili med dæk, sit, stå, plads,’

Amanda og Osseau med lidt dans,

Hanne, Zuri og Chaos med elefant og 2 baljer.

Præmierne blev uddelt efter vurdering af sværhed, samarbejde og klapsalvernes størrelse…………..Tillykke til alle vinderne og tak for god underholdning.

Så tøffede vi alle ned i den anden ende af grunden, hvor en lydighedsbane var sat op. Inge ville fortælle lidt om indkald og vi lavede en konkurrence med indkald på tid igennem en hunde/menneskemængde der bevægede sig rundt. Det var sjovt, og der var god tilslutning.

1. vinder blev Ebbe og Ronja (Liva) som klarede det i ekspresfart kun 3 sek.

2. vinder Kirsten og Lupo med 20 sekunder.

Præmierne blev uddelt til hurtigste og langsomste ekvipage. De fleste lå lige omkring 5 til 10 sekunder.

Bente fortalte herefter lidt om tandvisning og de der havde lyst kunne få hjælp til at få dette lært så de kan “komme i hundens mund…”

Så blev det Hannes tur til at berette om højrehandling og vigtigheden af at hunden også lærer at bruge sine bagben. Her demonstrerede hun elefant og hvordan man kan lære hunden at gå baglæns. Flere fik også mulighed for at prøve selv………

Kirsten fik hjælp af Nanna til at sætte en Rallybegynderbane op og en lille konkurrence startede.

1. vinder blev Tina og Jay med tiden 1-32

2. vinder Julie og Lea i tiden 1-53

3. vinder Lene og Qiwi i tiden 2-05

Ebbe og Ronja fik tiden 2-33, Kirsten og Lupo 3-52, Peter og Molly 4-01 og Sasha og Morgan 4-10.

Så blev det tid til agilityen ved Nanna, Julie og Karin. Vi var lidt tidspressede til slut og der kom en byge, men de ihærdigede ag. folk giver ikke op for en smule regn, så begge konkurrencer blev gennemført.

Der var andre regler end “normalt”, idet ingen kunne diskes!!

Begynderklassen blev vundet af Margit og Gypsy, 2. vinder Bo og Gismo og 3. vinder Karin og Nadi.

Let øvet klasse blev vundet af Tina og Jay, 2. vinder Hanne og Zuri og 3. vinder Inge og Pieya.

Og så var det tid til spisning.

Vi takker hjælperne på dagen;

Hanne Hedegaard, Inge F. Petersen, Bente Böckhaus, Kirsten Klitsgaard, Nanna Filt Petersen, Julie Tambjerg og Karin Jensen, som alle tog sig af de forskellige aktiviteter.

Far og Jesper som styrede grillen så godt.

Og tak for blomster, vin, billeder, chokolade og karameller, vi er ganske og aldeles overvældede.

Her lidt billeder fra dagen taget af Peter Koch Jensen: