Ja ganske fantastisk, så er det lykkedes Kurt og undertegnede at rejse et partytelt helt alene. Det er et ret stort telt på 6 x 10 meter og det vejer 249kg. Men næste gang indkalder vi kavalleriet………….for der var et par alvorlige kriser undervejs, (omhandlende hvor meget en mand kan bære alene, og hvor mange gange superkarla skal træde til).

Vi besluttede for noget tid siden, at vi ville holde åbent hus for nye og gamle hvalpekøbere d. 4. august, netop fordi på det tidspunkt plejer det altid at være godt vejr. Men som sommeren er skredet derudad med store regnmængder over det meste af Danmark, så stod det klart at vi måtte gøre noget. Og så købte vi et telt, ganske uden at tænke på hvordan vi skulle få det slået op. Men nu står det her altså og er klar til at rumme de cirka 80 gæster vi glæder os til at få besøg af på lørdag.