Zorro skal hedde Louie når han flytter hjem til sin nye familie, som glæder sig helt vildt til at hente ham på onsdag. Ja Caroline, nu er der kun en uge tilbage, jeg ved du er en flittig læser af bloggen så hermed en kærlig hilsen og et vuf fra Louie til dig.

Han har det fantastisk den lille fyr, som har groet sig til at veje 2500g nu. Den sidste lille uge har han hygget sig meget med Pepsi, den hvalp på 5 mdr. vi har haft på ferie. Og det har været rigtig sundt for ham at have en at lege hvalpelege med og tro mig, han er rigtig god til at sige både til og fra overfor andre hunde. Zorro er en bestemt lille fyr med helt sin egen vilje, så han skal nok blive sjov at opdrage……………….smiley Iøvrigt har vi haft rigtig mange besøgende den sidste uge, børn, voksne og andre hunde, så oplevelser har det ikke skortet på!

Han er god til at klare sig i den lille flok af voksne han er sammen med, og han går rundt over alt i haven (og den er stor). I dag fik han sin sidste ormekur, imorgen kører vi en tur til Eskebjerg bare ham og mig, for så skal han chippes. Slår to fluer med et smæk og besøger forældrene samtidig, som bor lige overfor DKK’s chipper i dette område. På mandag skal vi til dyrlægen i Næstved, sundhedsundersøgelse, vaccination og øjenundersøgelse er på programmet der. Og onsdag rejser han hjem til Caroline og hendes familie. Indimellem har jeg planer om at prøve at gå i snor med ham sammen med mor Pippi og måske en strandtur……….

friske billeder af en 7 ugers dejlig Zorro/Louie. Det er et stykke tørret lever han har gang i :