Igår aftes fødte Katinka 3 fine hvalpe. Der skal åbenbart være lidt dramatik, for den første og største af hvalpene sad fast på vej ud, så man lige kunne se næsetip og en lille tunge. Desværre kunne jeg ikke få den ud og Katinka kæmpede bravt med stående kraftige veer uden at den rykkede sig det mindste.

Så efter et opkald til dyrlægen for vi afsted og 15 minutter efter var den født. Vores dyrlæge fik den ud efter noget besvær og det viste sig at være en blue merle pige på 255 g. Hjem igen i en fart og så kom den næste en tricolour han på 205 g og til slut en blue merle han på 230g.

Hvalpe og mor har det fint og de bliver nusset og passet efter alle kunstens regler. Katinka er sej sådan at klare akut udrykning og så bare bagefter falde helt til ro i sin nye morrolle……….dejlig tæve!

Desværre ser det ud som om der ingen hvalpe er i Sofie alligevel.

Nu venter vi på at Vanja skal føde, hun er tromletyk………….og megasulten hele tidensmiley

Lidt billeder af de nye hvalpe: