Enebarnet Zorro er nu 4 uger gammel. Der er sket rigtig meget siden sidst, han er blevet så sikker på tilværelsen, at han lystigt bevæger sig rundt overalt. Han futter afsted mellem de voksnes poter og han knytter venskaber og Sofie er blevet hans “reservemor”. Hun holder mindst lige så meget øje med ham og passer ham som hans egen mor Pippi.

Den lille indhegning han har været i til en start er fjernet og han kan frit gå rundt hvor han vil i huset. Det viste sig, at han let og elegant kunne bestige den lave del af hegnet og så kunne vi jo lige så godt fjerne det helt. Så man skal passe på ikke at gå for hurtigt igennem stuen, for han kommer lynhurtigt og vil gå med i hælene eller lige foran ens fødder……… en lille selskabspapegøje er han!

Han er en stor dreng på 1500 g, som virker stærk og robust og meget nysgerrig. Zorro trives fint med at ligge i arm og tage en lille lur, og han vil også gerne lege angrebslege med legetøj, voksne hundes haler og de tobenedes bukseben og tæer smiley Han glæder sig helt sikkert til at få besøg i denne w.e.

Der er dagligt flere ture i haven og verden er ved at blive stor!

Vi har taget lidt friske billeder af vidunderet;