Sheltieklubbens evigt optimistiske lokalrepræsentanter på Sjælland, Hanne, Kirsten og undertegnede valgte idag at gennemføre den planlagte tur til Bakken på trods af DMI’s varsel om en stor mængde regn over hele Sjælland. Og det var da egentlig meget godt at vi gennemførte, for ialt ca. 30 mennesker og næsten lige så mange hunde var mødt op for at deltage i vores lokalarrangement på Bakken.

Vejguderne viste sig fra den pæne side og lod kun små dryp falde over os, så vi gik en hyggelig tur igennem Bakken og ud i skoven. Da vi nærmede os Bakken igen regnede det lidt mere og vi valgte at forsøge lykken på et spisested hvor vi måtte være med alle vores hunde, madpakker o.s.v. Vi fandt et hyggeligt sted og sluttede turen af med fællespisning. Tusind tak til jer der mødte op og var med til at gøre det til en dejlig dag. Og meget imponerende, så var der deltagere fra Vejle og Fredericia, godt gået at køre så langt for denne årlige tilbagevendende begivenhed.

På hjemvejen stødte vi ind i silende regn og måtte igen tale om hvor heldige vi var med vejret over Dyrehavsbakken fra kl 12 til kl 15…………