Idag skulle Quinnie og Smokey igen udstilles i Ballerup. De var dødtrætte igår og snorksov det meste af aftenen, så jeg var lidt spændt på om de var klar igen idag. Vi tog lidt senere afsted og kunne sove en time længere end igår, Kirsten blev samlet op på vores mødested og så kørte bussen til Ballerup.

Teltet stod der fra igår, men nogle havde parkeret et telt så tæt på vores, at vi havde svært ved at komme ind i teltet. Men det var der ikke så meget at gøre ved, for vi orkede ikke at flytte deres telt…………eller vores eget!!

Smokey var først på og fik exc. og blev 3. vinder af juniorklassen. Quinnie fik også exc. og blev 2. vinder af mellemklassen. Det blev dagens høst, de havde begge fortjent mere, men sådan skulle det ikke være. De viste sig flot og idag var Smokey lidt nemmere at få til at gå, stadig en smule hop, men absolut meget mindre hoppen end igår smiley