Smokey og hans søskende har et års fødselsdag idag, hjertelig tillykke til jer alle.

Vi har tilbragt dagen i Ballerup til DKK’s udstilling. Smokey blev udstillet i juniorklassen og fik exc. og blev 2. vinder af klassen. Kritikken lød således:

Pleasing head and expression. Prefer slightly stronger underjaw – nice eyes – could have slightly better ears placement – good topline – nice croup – nice body and bones moves nicely keeps tail a bit high.

Quinnie deltog i mellemklassen, fik exc CK og blev 2. vinder af klassen. Hendes kritik lød:

nice type – pleasing head and expression – nice neck – good angulations front and rear – nice body – very nice topline, croup and quarters – moves well – excellent body conditions.

Smokey er stadig ikke lige til at styre i ringen, han er ret livlig og hoppende når det passer ham, men vi fortsætter, en dag lykkes det vel at få ham showet ordentligt. Han er så glad og sætter jeg fart på og løber, så hopper han op ad mig og vil også gerne bide mig i buksebenene (det har han fundet på efter vi er startet til agility).

Quinnie gør det bare rigtig godt, og jeg kan regne med at hun løber afsted i fuld fart hver gang. Hun er bare en supertøs med godt humør, stor glæde ved mennesker, alle mennesker som hun meget gerne vil hilse på konstant……………

Tak for hyggeligt selskab Kirsten!!

Imorgen forsøger vi igen smiley