I disse varme pinsedage har vi som tidligere nævnt været på udstilling i Sorø. Det har været en blandet fornøjelse, lad os starte med lørdag hvor dommer var Thomas Coen fra USA:

Smokey blev stillet i juniorklassen, ialt 7 hunde. Alle 7 fik Very Good hvilket svarer til en anden præmie. Smokey var en lille hoppebold og svær at holde kontakten med, men gik trods alt bedre end han gjorde i Roskilde hvor han fik en exc. Men vi fik “kæmpet” os til en 1. plads og vandt klassen med følgende kritik:

Moderate tricoloured male, pleasing proportions, nice head, good dentation,nice eyeshape, would prefer flatter skull, good shoulderangulation, short hock, I would prefer a harsher coat, good going away, and balanced from the side.

Så var det Sylvesters tur i mellemklassen, han fik bedømmelsen Very Good og vandt klassen (ud af 1) med følgende kritik:

attractive dog a bit long cast, nice dark eyes, nice muzzle, adequate angulations front and rear, would prefer more bone for the amount of head, close going away, crossing in front, adequate from the side.

Derefter var det Ursulas tur i juniorklassen, hun reddede sig også et blåt bånd og denne kritik:

Tricolour bitch, refined in head, would prefer a smoother merge of muzzle to skull, a little less back depht of backskull, angúlation is adequate front and rear. A bit high in rear at the time, adequate sidegait.

Og til slut var det Katinka der blev fremvist i åben klasse, og endnu et blåt bånd blev givet……….

attractive blue bitch with excellent blue colour, good lenght of legs, flat skull, full dentation, would prefer cleaner skull, a bit darker eye and bit more finish of undejaw, nicely angulated front and rear, good body, would like her to be more atletic going around.

Jeg var godt tilfreds med alle 4 hundes “performance” og havde forventet røde bånd på alle 4, men sådan er der så meget.