i varmen, men vi skal jo ikke brokke os over det gode vejr, det er bare de store omvæltninger fra koldt til meget varmt, kroppen vil ikke være med og især jeg døjer….. Kurt står på toppen af stigen og maler gavl, også i fuld sol og meget varmt, han er skør!!!

Jeg “varmer op” til en pinse som NÆSTEN udelukkende skal stå i hundenes tegn. Både lørdag og søndag udstiller jeg mens Kurt passer hunde herhjemme; lørdag Smokey, Sylvester, Ursula og Katinka. Søndag Linus, Ivanhoe, Tiffanie og Tatiana. Apropos Tiffanie, så var hun her i onsdags til bad og soignering. Hun blev så fin, ville gerne have foreviget hende på foto, men hun er en lille hoppeged og jeg fandt ikke lige slukknappen. Men vi skal nok få taget billede af hende, for efter søndagens udstilling kommer hun med herhjem i en uges tid, så de to plejeforældre kan få holdt lidt ferie. Og så håber jeg det lykkes at få hende til at stå stille i mere end bare et sekund.

Vi har trænet lidt ringtræning idag med dem alle, et par af dem trænger til meget mere træning, men nu er det som det er og vi prøver lykken i w.e.

Mandag skal jeg så til seminar/foredrag i Sheltieklubben, det bliver spændende.

Men jeg bliver selvfølgelig hjemme hvis Pippi beslutter sig for at føde midt i det hele. Hun er tyk, vralter og pruster og går lige i rumpen på mig. Hun hviler sig meget og er for det meste indendøre, hun gider ikke lege i gården men går gerne med i haven for en lille tur. Og så er hun vist dronningen af kennel Elverlamshuset lige p.t. Hvis de unge laver ballade, så bliver de sat på plads meget hurtigt, og Tatiana kaster sig frivilligt om på ryggen med alle 4 ben i vejret når Pippi løfter en overlæbe………..

Og så har Kasper opdateret med ny han på hjemmesiden. Stærk Tobak er blevet føjet til listen over hanner og hans data fremgår nu på hjemmesiden. Vi håber på hvalpe efter ham i uge 27/28. Iøvrigt er der bestilt tid til både Smokey og Quinnie til røntgen af hofter og albuer d. 18/6.