Vi har flere Elverlamser på lydighedsbanerne og får jævnligt meldinger med nye resultater, og dem deler vi gerne:

Først Tina og Jay som lørdag var til prøve i Rally Ekspertklassen, de fik 96 point. Bravo, superflot, jeg ved der var mange forstyrrelser, men super seje Jay bevarede roen!

Idag var der så afsluttende lydighedsprøver i Albertslund i DSS regi. Jeg plejer at deltage, men kunne ikke iår, da jeg jo går til agility med Smokey søndag eftermiddag, og det er lidt svært at være to steder på en gang. Resultater fra dagens prøver;

Klasse 1:

Bente og Fancy 171,5 point

Kaj og Sille 132,5 point

Henrik og Rosie 66 point

Klasse 2:

Hanne og Zuri 212 point

Anita og Osseau 201,5 point

Bo og Gismo 191 point

Linda og Gucci 170 point

Margit og Isa 159,5 point

Klasse 3:

Nanna og Sydney 199,5 point

STORT tillykke til alle, vi er pavestolte af jer også selvom nogle måske ikke fik så mange point som de havde håbet på……….smiley

Smokey og undertegnede har været til agility og det går faktisk ret fantastisk. Han er så småt ved at få lært indgangen til slalom, han søger selv indgangen i tunnel og 2 spring sat sammen med balance og tunnel gik bare over al forventning. Han arbejdede koncentreret i over en time, så gik lyset ud i kasketten på ham.

Han er bare så dygtig, meget opmærksom på mig og god til at følge mig. Jeg skal arbejde mere med at rette mig op og spare lidt på godbidderne efterhånden som han fatter fidusen i det her agility.

Og så var der flere der undrede sig over at han ikke gør når vi arbejder. I det hele taget siger han ikke en lyd men kigger opmærksomt på mig hele tiden og adlyder mit mindste vink. Den eneste gang han gøede et bitte lille vuf, var da han ikke kunne forstå hvad jeg ville have ham til, fordi han var blevet træt, men kun et lille frustrationsvuf!!! Vi træner videre, mit eneste problem er mangel på tid og kræfter til at nå lidt mere, men vi gør det så godt vi kan, for jeg er ikke i tvivl om at han synes det er rigtig sjovt!