ja det var søndagens program for mig og Ursula, Linus, Quinnie og Smokey. De tre første havde jeg med til Albertslund og det gik så nogenlunde. Linus og Quinnie arbejdede fint og flot. Quinnie blev trænet af Nanna (for sidste gang). Og hun lavede bl.a. et meget flot indkald. De har ikke kunnet dyrke denne disciplin på det seneste fordi tøsen har været løbsk! Når Quinnie er på, så arbejder hun koncentreret og flot og jeg er imponeret af hende og af hvad Nanna kan få ud af det når hun kun er sammen med hende denne ene gang i ugen, flot!

Ursula var lidt ræd for det hele, noget overvældende for hende som er blevet “voksen og følsom”, men vi arbejder stille og roligt derudaf med hende og hun viser flotte fremskridt for hver gang hun er med til træning, det var kun anden gang hun var med igår. Nu må vi finde på noget andet træning, for det var sidste undervisningsgang. Så er der først noget igen til efteråret hos Hanne, som skal igang med hvalpehold og Rally tror jeg……………..

Linus har generelt godt af at komme ud engang imellem også, og han kan det meste hvis han lige kan koncentrere sig. Han er blød som smør at arbejde med og vil så gerne gøre alt rigtigt.

Og senere på dagen drog jeg så afsted med Smokey til agility i Høve (Dragsholm Hundeskole). Han viste igen stor arbejdsvilje og god koncentration. Øvelserne blev sat lidt mere sammen og han er super til at forstå hvad han skal. Jeg skal være bedre til at rette mig op og tro på at han gør det jeg gerne vil have han skal gøre. Der var tre spring (med pinden lagt ned) og derefter bord. Der var bord og derefter vippe (også lagt ned). Der var 4 pinde lagt på skrå som han skulle gå over og bruge bagbenene rigtigt og derefter A-et. Og han gjorde alt rigtigt, vippen dog kun med mig på den ene side, gik jeg på den anden side tog han kun en halv vippe….. men det må vi arbejde på. Han skulle jo gerne kunne på begge sider af mig uden at føle sig presset ned eller noget i den retning.

Og søndag aften sov jeg fra det hele. Batterierne var brugt op, det har været en dejlig w.e. fyldt med en masse frisk luft og gode oplevelser. Tænk hvad man kan opleve når man har hunde…………..smiley