Idag drog jeg til Roskilde. Samlede Kirsten op på vejen meget tidligt, for udstillingen startede kl 9, tror jeg kørte hjemmefra kl 630…….

Nåh, men Quinnie og Smokey var med idag og skulle begge “optræde” i juniorklasse.

Det gik fint selvom Smokey syntes han skulle gå på sin helt egen måde, men han er ung og har damer mellem ørerne og undskyldninger har vi mange af. Han mangler træning ingen tvivl om det, men formåede alligevel at trække et exc hjem og en 1. vinder af juniorklassen (ud af 1), tihi.

Dommer var Claudio De Giuliani fra Italien og han gav Smokey denne bedømmelse:

Right size and type, a little to long in general appearance, right expression, head upperline should be more parallel, right topline, enough chest for age, tail carriage a little to high, too much space between elbow, right colour.

Quinnie gik som en drøm, og viste sig fra sin bedste side. Hun fik exc. og blev 2. vinder af juniorklassen (ud af 7) og fik CK.

Hendes bedømmelse:

Right type and size, enough parallel head topline, excellent jaw, right eyes, right body proportions, enough strong topline, right carriage og tail, right chest, fluent movement, excelelnt blue merle colour, right coat.

Vi fik handlet lidt af det vi absolut ikke kan leve uden og så kørte bussen hjemad igen. Tak for hyggeligt selskab …..