Pippi er nu synligt drægtig. Hendes talje er “væk” hun har små lyserøde stritpatter og mærkbare udfyldninger i bugen. Madleden har været her og er gået igen, og hun spiser nu langsomt men med mere appetit. Vi glæder os til Pippi/Linus børn i slutningen af Maj, hun må gerne vente med at føde til efter DSSK’s udstilling i Sorø i pinsen………… smiley hvor jeg jo gerne skulle udstille både lørdag og søndag.

Ellers får man tanker i retning af horehus her lige p.t. Celine, Katinka, Sofie og Vanja er alle i løb, og hannerne er lidt fjollede. Linus er ikke sikker på om han gider at spise noget som helst, men hen under aften når tøserne er forsvundet ud af syne, så nedsvælger han dog en pæn portion, for al den holden øje og væren på mærkerne giver tilsyneladende lidt appetit trods alt.

Sofie og Katinka er begge tæt på parring med Smokey (Stærk Tobak) og om alt går vel kommer der hvalpe i uge 27. Han er ung men er så absolut klar………..

Vanja skal parres med Linus i næste uge engang når hun er klar til det. Vi forventer hvalpe i uge 28/29 efter de to.

Vi glæder os til en dejlig sommer fyldt med liv af små hvalpe!