Generalforsamling i Sheltieklubben fandt sted idag og der skete ikke det store. 27 var mødt op (inkl. bestyrelsen) og det blev besluttet at stramme lidt op vedr. klubcertifikater og hvalpeanvisningen. Forældredyrene skal være udstillingspræmieret med mindst very good for at der kan formidles hvalpe via klubbens hvalpeanvisning. Som en sagde, “så behøver DSSK jo ikke at tabe hovedet fordi DKK har gjort det og afskaffet udstillingskravet før avl “smiley

Og så har jeg fået tilmeldt til udstillingen i Sorø i maj måned. 4 er tilmeldt lørdag for dommer Tom Coen fra USA; Ursula, Katinka, Smokey og Sylvester.

Søndag er der også tilmeldt 4 for dommer Malcolm Hart UK; Tiffanie, Tatiana, Linus og Ivanhoe.

Vi glæder os meget og håber der kommer en masse andre så vi kan få to supergode dage i Sorø.

Pinsemandag tager jeg så til det seminar som de to dommere afholder om racens historie og udvikling i England og i USA. Det foregår på engelsk men man må vel følge med så godt man kan……………… OG så er den pinse vist afsat !!