Linus og Ivanhoe er begge fædre til et kuld hvalpe hver hos Kennel Hvidtfeldt i Gørlev. Jeg tog på hyggeligt besøg idag for at se de 4 zoble hanhvalpe. Donna har født en med Linus som far (der var to, den ene gik desværre til i fødslen) og Sally har 3 hvalpe som Ivanhoe er far til.

Donnas enebarn er en lille tyksak der har fået kælenavet “Flæske”. Han fiser rundt over det hele på sine små ben og virker sikker og tryg ved tilværelsen. Han får en masse opmærksomhed fra sin mor og han elsker at hive hende i halen. Mette fortalte at han igår for første gang blev sat på plads af Donna, nu blev det for meget med hans biden og gumlen i hendes ben, ører, hale o.s.v. Han er ved at være 5 uger gammel .

Sallys 3 hvalpe er lidt mere stilfærdige, da de jo kun er ved at være 4 uger gamle. Men hvor er de søde og havde der været en tøsepige iblandt, så var den nok blevet i Gørlev……………

Der fløj hurtigt et par timer og så skulle jeg også lige have handlet lidt hundemad, nu jeg var der. Mette er forhandler af Rigtig Hundemad og meget mere………..

Friske billeder af de små basser, hvoraf 3 allerede er solgt!