Først tidligt afsted og træning i Albertslund med Tatiana, Quinnie og Katinka. For Tatianas vedkommende, var det hendes første træning overhovedet og det gik bare super duper. Hun var nem at få kontakt med, hun gik en fin lineføring og dækken opdagede hun gav gode bidder, så det tog ikke lang tid før den var på plads. Dejlig nem tøs at have med og Katinka ligeså. Quinnies træning stod Nanna for og det så også ud til at gå vældig fint.

Så hjem og slappe lidt af og afsted til agility med Smokey. Det er ren begyndertræning med redskabsindlæring og da vi kun var to idag så fik han 30 minutters intensiv træning. Han lærte ottetal omkring springet, tunnellen tog han i fuld fart også da den var bøjet og meget sort, vippebrædt gik han op på med megen lokken og indgang til slalom med to pinde fik han også lært. Han var træt da vi kørte hjem og det samme var jeg.