Safir er knap 4 år gammel, og er en blue merle han i stor størrelse. Han måler omkring 46 cm i skuldermål og vejer 15 kg. Safir er slank, veltrimmet og i god kondition.

Han er en aktiv gut der skal til et hjem hvor der tilbydes aktiviteter. Det kan være gode gåture hvor han kan løbe løs og få krudtet af, agility eller andet med fart i……..

Han er lydig og meget kælen. Han elsker at hoppe i sengen eller i sofaen og blive nusset eller ligge på skødet af en så man kan blive slikket i hele femøren af den dejlige kærlige fyr.

Han kom tilbage til os i ugen før påske, fordi han var blevet sur på børn og de andre hanner han boede sammen med (2 labrador og 4 border collier). En adfærdsændring som blev tilskrevet en flytning til nye omgivelser og børn der drillede hos naboen.

Han nåede også forbi en dyrlæge der ordinerede Zylkene….. MEN efter nærmere tjek her hos mig fandt vi en tand der var knækket i overmunden, en stor kindtand med blottet tandnerve.

Dette blev “repareret” hos tanddyrlægen onsdag før påske og idag er han den gamle Safir igen. Han er glad og hopper og springer op og ned ad skråninger, han spiser og opfører sig helt normalt. Så efter min bedste overbevisning, så har han været sur fordi han havde ondt i tanden. Og han har gået med problemet i lang tid.

Men hvem ville ikke blive sur hvis ens tandnerve var blottet………jeg får helt kuldegysninger ved tanken!

Mener du at kunne tilbyde Safir en god og aktiv tilværelse, så hører vi gerne fra dig på 59185679/41425679.

Her er lidt friske billeder af den flotte fyr: