de fem røde har 7 ugers fødselsdag idag. De stortrives, er frække og er bare så fulde af energi smiley.

Vores dage forsvinder lynhurtigt og vi har fuld beskæftigelse med at få de 5 gjort klar til deres nye hjem. Renlighedstræningen er igang og idag var vi klar til at lukke dem ud kl godt 7. Det var hammerkoldt og der var is på terrassen, men det tog de sig ikke af og for i fuldt firespring ud over græsset med mor Rosa, Pippi og Quinnie. Rosa er godt træt af dem nu og knurrer ad dem når de forsøger at snige sig til en pattår. Mælkeriet er lukket for denne gang mener Rosa, men de er lidt tungnemme de små, og så søger Rosa skjul i sofaen hvor de ikke kan nå. Hun passer dem stadig med lidt soignering og leg, og sender de store “farlige” hanner væk hvis de kommer for tæt på.

Imorgen kører vi til Næstved til Jens Knudsen. Fembanden skal sundhedsundersøges, vaccineres og øjenlyses. Men først får vi lige et hurtigt besøg til Ydun imorgen formiddag…………..

Idag havde vi besøg til Ymer, og ingen kan stå for den lille charmetrold, så han er nu også reserveret til en sød familie.

7 ugers vægt; Ydun 2420g, Yrsa 2835g, Ygdrasil 1975g, Ymer 1100g og Yngve 1785g.

Friske 7 ugers billeder: