5 uger er de nu Rosa og Sylvesters femlinger.

De er godt mobile og begynder også at blive lidt “frække”. De angriber vores tæer og vil ikke længere være spærret inde, (som om de nogensinde havde været det). Men hegnet mellem stue og spisestue sætter jeg på når vi forlader dem, og straks starter hylekoncerten som om de siger vi vil med……………… Men vi bliver jo af og til nødt til lige at tage os lidt af de andre hunde der bor her, og de har jo hinandens selskab, så de er aldrig helt alene.

Nåh men alt er jo faktisk som det plejer at være med hvalpe i den alder, vi bruger meget tid med at lukke dem ud og ind og renlighedstræningen er så småt igang. Vi forsøger at få indlært at de kommer udenfor så de forretter deres ærinde udenfor, og man skal være vaks ved havelågen og prøve at få det sat lidt i system, og det går faktisk meget godt.

Vægt 5 uger; Ydun 1650g, Yrsa 2000g, Ygdrasil 1340g, Ymer 810g og Yngve 1155g.

Nye billeder: