Idag drager jeg mod Næstved inden så længe med X Factor og Xotic. Vi skal til øjendyrlæge men først på besøg hos Tiffanie i Mogenstrup.

Så der kommer desværre ingen friske billeder af Y2 kuldet idag, det må vente til imorgen fordi jeg først kommer hjem hen under aften og det da vil være for mørkt til at tage billeder.

Kurt er her selvfølgelig til at passe det hele mens jeg er væksmiley

Klokken er nu 1830 og jeg er lige hjemkommet med to sunde og raske hvalpe, som begge er øjenlyst frie for øjensygdomme. De er nyvaccinerede og alt er fint med dem. De klarede turen ganske flot. Første del til Mogenstrup gik OK, dog med lidt køresyge. Besøget hos Tiffanie, ja der fes de bare rundt i stuen og undersøgte det hele.

Søde Tiffanie genkendte jo hurtigt sin mor og jeg fik de gladeste slik i hele femøren. Hun tegner stadig godt og Lizette og Jakob laver et fantastisk arbejde med at træne hende rigtig godt. Hun hoppede selv op bag i det røde lyn for at hilse på de to tøser i buret, og hun virker meget velafbalanceret og rolig.

Resten af turen foregik uden køresyge og hele vejen hjem fra dyrlægen snorksov de begge to.

Flora har savnet dem, hun har klistret op ad Kurt, så måske skulle jeg have taget hende med alligevel. Men de små skal også klare sig selv lidt uden mor i nærheden og jeg er godt tilfreds med deres opførsel idag, de er et par seje tøser, som helt sikkert bliver til stor glæde for de to familier de skal hjem til snart.

Slut herfra, nu står den på afslapning og lidt mad…………..