Det har bare været den skønneste forårsdag idag og hvalpene har været i haven op til flere gange. Vi fik taget lidt video, som vil blive uploadet snarest.

I første omgang får I lige X2-kuldet, som fylder 7 uger imorgen. De er bare skønne de to dejlige tøser. Og med så meget krudt i rumpen og glæde ved at være udenfor, at det bare er en fornøjelse at kigge på dem og lege med dem. Kurt var i haven og de fulgte ham rundt overalt, også ned i laden hvor de ikke har været før.

Igår var de ude at køre en kort tur i bil, vi var et smut i Vig. De klarede turen fint og vi håber det går lige så godt når vi skal køre den lange tur til Næstved på mandag. Vi skal til Jens og have dem øjenlyst, sundhedsundersøgt og vaccineret. Vi har også planlagt et lille smut omkring Mogenstrup, for at besøge Tiffanie, når vi nu skal på de kanter. Så mandag bliver fuld af oplevelser for de to smiley

Vi havde besøg af Ole fra DKK idag, så nu er alle hvalpene blevet chippet. Det gik fint og fredeligt, Ole er dygtig og har et godt tag på hvalpene, så det var hurtigt overstået!