Så nåede vi til 4 ugersdagen for de yngste af hvalpene. Det går fint med dem og bortset fra en smule tyndskid efter en ormebehandling, så er alt iorden.

Vi har haft flere besøgende til de små både lørdag, søndag og idag. Så de har haft nogle dage hvor de er blevet beundret, leget med og kælet for i stor stil. Og så har Mattias på snart 3 år også været forbi og spillet lidt klaver for dem smiley

Tøserne tager godt fra og gror for alvor fra brødrene nu, Ydun vejer 1265g og Yrsa 1565g.

Ygdrasil 1100g, Ymer 645g og Yngve 965g. Ymer er en lillefis men den hurtigste til at komme omkring på opdagelse, han er nysgerrig og ganske kvik. Så vi tror bare det er meningen han skal være en lille fyrsmiley

Som alle andre hvalpe her i huset, får de lov at komme i haven når vejret tillader det, og de seneste dage har været med høj sol og nogenlunde vindstille, så nu har femlingerne også været i haven. De nyder det, lidt forsigtige til en start, græsset undersøges meget nøje og alt snuses af. Efter kort tid har de fundet vejen ind og ud og fra nu af går det bare hurtigt med at de kommer “ud over stepperne”. Haven er et paradis af oplevelser for små hvalpe………….

Lidt friske billeder: