X Factor og Xotic udvikler sig med lynets hast nu. De er overalt i stuen og med stor sikkerhed og glæde udforsker de alt. De har fået et lille børnepiano der kan larme når de træder på det, og det er spændende smiley De kan nu kravle op i kurven selv og der har de valgt at ligge og sove sammen med en bunke bamser, aben og andet spændende!

I haven er de også så småt med ude nu for korte perioder, for her er vådt og klamt……. blæsende og koldt! MEN meget spændende.

2. ormekur er givet idag. Og Floras mælkeproduktion er nu for nedadgående, for vi giver hende mindre mad nu. De to små smaskegrise er forelsket i mors mælk, og det har givet os lidt ekstra udfordringer med at finde de rette tidspunkter hvor de så er sultne og vil spise den mad vi giver dem. Men nu har vi vist “fået skovlen under dem”, og de er nu oppe på 3 måltider jævnt fordelt ud over døgnet.

De tager på som de skal, X Factor vejer nu 1635g og Xotic 1540g.

Begge piger er reserveret.

Billeder taget idag;