smiley de små gror og Floras hvalpe er allerede 3 uger gamle. De er ude af hvalpekassen og går nu mere og mere sikkert omkring. De fik det første måltid “rigtig” mad idag, og så bygger vi stille og roligt på til 3 måltider dagligt. De var småsultne og spiste mere end jeg havde forventet!

Men de er jo også frygtelig “underernærede” , og har slet ikke fri mælkebar hos mor Flora…..ja det er en joke;

X Factor vejer 1115g og Xotic 1010 g idag. UPS for et par fedebasser, men hvor er de lækre hvis man selv må sige sådan noget. Jeg kan (stadig) blive helt forelsket i netop 3 ugers hvalpe, for de byder bare ind med så meget de skal opleve og alt er nyt for dem og de er hamrende nysgerrige. Og deres udvikling går så stærkt så man skal huske at nyde hvert eneste øjeblik af en hvalps udvikling.

Til orientering, så er den ene af pigerne reserveret smiley

Friske 3 ugers billeder: