Natten mellem onsdag og torsdag fik jeg mit livs chok. Siden tirsdag har jeg haft enormt ondt i min skulder. Og mig som er vant til at have ondt kender jo lidt teknikker til at få smerter til at gå væk, men disse smerter var ikke til at få væk og de blev så intense at jeg besvimede på badeværelsesgulvet og vågnede op badet i sved på det hårde gulv. Jeg råbte på hjælp og Kurt kom farende og blev selvfølgelig også noget forskrækket over at finde mig der. Men han fik mig da ind i seng igen……..

Kl. 8 ringede jeg til lægen og stod i konsultattionen kl 11. Efter en lang drøftelse af flere forskellige muligheder, kiggede han på min skulder og konstaterede, at jeg da nok havde helvedesild, og smerterne derfra kunne sagtens tage pusten fra en, også mig.

Nåh men behandling er startet af både noget der skal stoppe virussen og noget smertestillende. Det virker så nogenlunde. Så her sidder jeg, dopet og svimmel og håber på at det forbandede helvedesild snart farer af pommern til.

Men så kom Floras fødsel jo og magen til søde små tøser hun har født smiley

Fredag eftermiddag fik vi besøg af Julie og Claus, hvalpekøbere fra ca. 6 år siden, som vi stadig har dejlig kontakt med. Der var en masse der lige skulle snakkes om, og timerne fløjtede afsted, som sædvanlig kunne man fristes til at sige!

Lørdag kom Jesper og Mattias på besøg. Åhh den dejlige knægt. Vi fik spillet fodbold i stuen og en masse andet og spist lidt hjemmelavet pizza. Danielle skulle lave opgave, så hun fik lidt fred derhjemme til det!

Lørdag aften til Bastians 12 års fødselsdag. Vi var inviteret til spisning, og det var en rigtig hyggelig aften i godt selskab med familien.

Søndag formiddag kom Ole og hustru. De havde forelsket sig i gamle Laila, og ville gerne tilbyde hende et godt otium. Og da kemien var iorden mellem Laila og dem, så drog de afsted med hende. Vi er sikre på hun får det godt hos dem og ønsker god vind!

Søndag eftermiddag kom Lizette og Jakob. Vi skulle drøfte en mulig udstationeríng af en 6. mdrs. hvalp og vi er blevet enige om hvordan det skal foregå. De savner begge en hund i huset: Jakob en at træne med og Lizette en at putte med, så da vi lige p.t. har 3 hvalpe på samme alder og jeg kun har to hænder, så er aftalen blevet, at Tiffanie rejser til dem på lørdag og bliver der i 7 mdr. Til den tid håber vi så at kunne levere en hvalp til dem i den kombination de ønsker sig allermest!

Og så var der lige håndboldkamp, som jeg nåede at se inden lyset blev slukket for mig og jeg snorksov i stolen i stuen lige ved siden af brændeovnen!!