To tricolour piger blev født igår aftes. De er kønne, tykke og veltilpasse.

De vejede 225 og 245 g, fødslen gik relativt nemt, jeg gav lidt kalk halvvejs, fordi den største af pigerne kom baglæns og det var som om Flora ikke ville/kunne presse godt nok med når hun havde veer. Så lidt kalk fik hun som indsprøjtning og 5 minutter efter havde hun gode kraftige veer, så de små fødder kom frem og jeg kunne trække hvalpen ud til sidst. Fuldstændig udramatisk fødsel og en meget glad Flora der ligger og troner i sin fødekasse med de to små piger, som iøvrigt er ganske yndige, meget sorte med hvide “klatter” i nakken og den ene med en meget smal blis.

Forældrene til X2-kuldet er Elverlamshuset’s Flora og Mianet’s Flower To Miki, aka Sylvester.

Dette er Flora sidste hvalpekuld og Sylvester første………….her er de små 12 timer gamle: