Flora er tyk og besværet, jeg håber på mindst 3 hvalpe i hende. Hun sover meget og har indtaget soveværelset. D.v.s. om natten går hun ind og sover i fødekassen, som selvfølgelig allerede er stillet frem til hende, og om dagen ligger hun og vogter ved døren ind til soveværelset, så de andre ikke går derind……….. Dronningen af Elverlamshuset ligner hun, når hun er gravid og tyk og pelsen bare står lige ud på siderne som et lille pindsvin! Vi glæder os og det bliver jo Floras sidste hvalpe der snart bliver født. Det er hendes fjerde hvalpekuld og hun runder 7 år i maj måned.

Vi har tænkt at hun skal have et godt otium hos enten nogle pensionister eller en mindre familie, når hun er klar til det engang sidst på sommeren! Mere glad sheltie findes ikke på denne jordsmiley

Og Rosa er tromletyk allerede, der er 21/2 uge til termin. Hun er også besværet og hviler sig meget, vi gætter på mindst 4 hvalpe i hende.

Vanja er vi stadig ikke helt 100% sikre på om hun er gravid, og hvis hun er så er der kun en enkelt eller to i hende. Hun har nu aldrig snydt os før, men en gang skal jo være den første. Og selvfølgelig nu hvor der er to der forfærdelig gerne vil have en hvalp efter hende…………men vi får se, har ikke opgivet håbet endnu. Og hvorfor scanner vi så ikke? Fordi jeg ikke længere sætter mine ben hos den dyrlæge i området der har en scanner, så vi venter bare tålmodigt og ser hvad der sker!

Elverlamshuset’s Stærk Tobak, aka Smokey blev målt igår og han er nøjagtig 35,5 cm høj ca. 7 mdr. gammel, og jeg er tilfreds. Han tegner til at blive en kraftig fyr ala Krumme, med en masse krudt i røven og hår der så småt er ved at falde ud af ørerne igen så han kan høre når man kalder på ham (host, host for en bandit). Han tager stranden, engene, markerne o.s.v. i fuld galop og jeg er jo jubeloptimist og tror han vil komme når jeg kalder på ham, men idag lykkedes det. Ham alene på markvejen, og mig med en bunke godbidder, så fik han lov at spæne alt det han kunne og så begyndte han at lave små cirkler og rundede af ved mig. Og han løb ikke længere væk end at han kunne se mig, og da jeg kaldte ham ind så kom han!!!! ja grin I bare…………………

Men både Quinnie og Smokey er ved at være klar og meget trængende hvad angår træning i Albertslund. Og de 3 små Tiffanie, Tatiana og Ursula trænger til et hvalpehold. Vi har bytrænet og gjort hvad vi kunne herhjemmefra, men det absolut bedste er altså et regulært hvalpesocialiseringshold, og vi glæder os til Hanne er på banen igen!

Har iøvrigt overvejet at sælge Tatiana til de rette mennesker, overvejer, overvejer……….ring hvis du er interesseret! Hun er lige nu knap 6 mdr. gammel, yndig og med energi et vist sted. Hun er en glad lille tøs som elsker at blive nusset og være sammen med mennesker. Og så er der fart i hende også…

Og så venter vi spændt på hvornår der er resultater for årets LP sheltier, vi har et par stykker der helt sikkert har placeret sig!