Så blev det afrejsedag for de to små. Vi vil savne dem, de har været en glæde og fornøjelse at have her i huset i de 8 uger vi har haft fornøjelsen.

Nina, Hans og Lucky (Laura/Thorbjørn barnet på 2 år som er meget hvid) kom fra Norge igår og har været her til idag. Vi har haft et rigtig hyggeligt døgn sammen med god tid til at få snakket om alt muligt, men selvfølgelig en masse hundesnak er det blevet til også!

De er nu draget af med begge hvalpene, for Victoria bliver så hentet hos dem i Oslo, istedet for at hendes nye ejere skal køre helt til Danmark.

Vi har sendt to meget skønne hvalpe afsted idag, og selvom de nu har en lang rejse foran sig før de når Oslo imorgen ved 19 tiden, så er vi sikre på at de vil tage det hele med ophøjet ro. De har været ude at køre bil et par gange og helt uden at bliver køresyge og så er de ekstremt nysgerrige og vil undersøge alt på deres vej og vi har endnu ikke set dem blive bange for noget som helst……………..

Vi ønsker god vind og vil helt sikkert komme og besøge jer i jeres nye hjem i både Sverige og i Norge, når vi har fået arrangeret hundesittere på et tidspunkt.

Her er nogle billeder fra idag, stemningsbilleder fra leg i stuen, et lille søskendeopgør og til slut de to små i bur i bilen lige før de kører afsted…….snøft!!! GOD TUR