Lørdag rundede vi igen ny uge for de to små blå, som nu allerede er 7 uger gamle.

Vi forstår ikke hvor tiden bliver af og glæder os over de to små som i den grad er “rykket” de sidste par uger m.h.t. aktivitet. Pippi fodrer dem ikke længere, og forsøger de at snige sig til en tår, så hopper hun i sofaen eller viser dem af meget bestemt! Men der holdes et vågent øje med om de kan klare sig og om andre bliver for nærgående, så er mor Pippi der med det vuns!!

De er meget forskellige i udseende de to; Happý vejer 1610 g og Victoria 2350g, så en smule størrelsesforskel. Hun er lille buttet og med en megapels som en lille bjørnunge, han er mere “ræveungeagtig” i udseende og med kortere pels…………..begge med god energi og med en dejlig nysgerrighed overfor alt hvad der sker omkring dem. De kaster sig ud i leg med de andre hvalpe vi har, som er lidt ældre end dem selv, men det afholder ingen fra skæg og ballade.

De er klar til at rejse nordpå og vi glæder os til besøg i w.e. fra Norge!

Lidt friske billeder: