De to små blå er blevet 5 uger i lørdags. Vi har haft lidt travlt i weekenden, så billeder er desværre blevet forsinket et par dage, håber vi er tilgivet!

Victoria fik besøg i tirsdags helt fra Sverige ca. 1000 km herfra. Hun skal flytte derop til en stor familie, der i forvejen har en del slædehunde og 2 Jack Russell Terriere, så hun skal langt væk hjemmefra. Men vi er helt trygge, for hun skal op til nogen rigtige “hundemennesker” og som bare faldt ned på gulvet her og nussede og kælede de små, og som vi også havde det rigtig hyggeligt med. Mon ikke vi får aflagt et besøg deroppe på et tidspunkt……………

Og så er tvillingerne ellers på vej til at blive meget selvhjulpne. De fiser rundt blandt de andre 8 som er herinde lige for tiden, og så er de også begyndt at komme ud og opleve den store verden udendørs!

De spiser og gror som de bør, 1140g er Happy nu oppe på og Victoria 1440g.

Lidt 5 ugers billeder taget ude i haven idag: