Så blev det 3 ugers dag for Pippi/Linus hvalpene. De har fået mere plads nu og vandrer rundt på deres små ben. De er begyndt at få lidt mad serveret af os, råt kød, opblødt hvalpefoder og lidt hvalpemælk blandet i det hele. Ingen tvivl om hvad de helst vil have, men det er i det små stadig væk, så maverne kan klare den nye kost.

Pippi blev øjenlyst fri igår, så nu er formalia iorden og jeg får nok snart de nødvendige oplysninger til papirerne så der kan søges om importttilladelser for dem begge til henholdsvis Sverige og Norge.

Og farmand Linus fik HD status A forleden, så det ser jo meget godt ud.

De stortrives begge to, Victoria 1100g og Happy knap 800g, så de mangler ikke noget de to fedebasser. Der er lyd på nu og der hvines og til tider kommer der et lille vuf fra dem.

Friske billeder: