Very Happy og Victoria er allerede 2 uger. De gror pænt til nu, Happy har haft dårlig mave og har ikke taget så meget på. Det er der styr på og han er iorden igen…… Men det betyder at Victoria har overhalet ham i størrelsen, men mon ikke det jævner sig med tiden!

De har åbnet øjnene begge to og er begyndt at stavre rundt på deres små vaklende bensmiley Vi glæder os til der kommer mere “liv” i dem…………

De er begge reserverede, og om alt går som planlagt, så rejser Happy til Norge og Victoria til Sverige når de bliver gamle nok til det. Happy skal til Oslo som tidligere omtalt, og Victoria skal op til Funäsdalen hvor den første sne allerede er faldet.

Lidt friske billeder:

Og så skal vi lige prale lidt. Margit har netop ringet; hun og Isa har været til Rally Begynder prøve idag og fik 97 point ud af 100 mulige. D.v.s. hun har taget sin anden pind på vejen mod titlen Rally Begynder Mester. Dommer var Trine Dyrgård. Vi gratulerer og er selvfølgelig meget stolte af jer! smiley