For knap 2 år siden sendte vi Elverlamshuset’s Esbjørn NU Lucky til Norge. Nina og Hans som ejer ham, kom på et hyggeligt besøg mandag så vi kunne se hvor flot en fyr Lucky er blevet.

Lucky er efter Laura og Thorbjørn, han er fejlfarvet og med stumphale, men en nydelig gut med et herligt temperament. Han gik lige ind i flokken her og legede til den store guldmedalje, både med de store og de små. Lucky er udstyret med en megastor pels, ligesom enkelte andre af Lauras hvalpe (jeg tænker især på Bluei).

Men det mest overraskende var, at Nina og Hans havde besluttet, at de gerne ville have en lillebror til Lucky. Og nu hvor Pippi og Linus har beriget os med to små, ja så var der ikke langt til handling………….så den blå dreng, som kommer til at hedde Elverlamshuset’s Very Happy, rejser til Norge når han bliver gammel nok til det;

Billede af Lucky knap 2 år gammel;