Så er det afrejsedag for hvalpene. Ubbi, Uzo og Tamara rejser i løbet af dagen!

Igår var vi hos Jens Knudsen i Næstved. Alle 4 er sunde og raske, de er frie på øjnene og er blevet vaccinerede. Det var en lidt larmende tur noget af vejen, men de faldt da til ro til sidst. Jeg havde sprøjtet hele bilen til med D.A.P. som skulle virke lidt beroligende på de små. Og det var kun Ursula der var køresyg, de andre klarede det i fin stil. Så knap så våde hvalpe da vi nåede frem, som vi før har set!

Men det er en lang vej for de små, 11/2 times kørsel hver vej. Så jeg kører altid i rigtig god tid, så vi kan holde lidt pauser undervejs og de kan finde deres egne små poter igen inden de skal ind til Jenssmiley

8 ugers vægt: Uno 2505g, Ubbi 1980g, Uzo 2130g og Ursula 2060g.

Lidt billeder taget idag, også med nogle af de andre tøser der er her! De leger overalt i haven, vi har jo både bjerge og urskove i lange baner…………og de går ikke af vejen for en lille blund midt i det grønne, især idag med det meget fine vejr!