D. 20/9 rejste Tristan til sin nye kammerat i Herrestrup. Han skal dele hjem med Boldsen en chowchow på 5 år. Og det går fint, Boldsen er vist lidt ræd for det lille bæst, men det går……….og Tristan er allerede startet til hvalpetræning i Vig på DKK’s træningsplads.

Idag er Tornerose så blevet afleveret i Farum. Hun skal bo sammen med en Cavalier King Charles Spaniel på 3 år, Rusty. Tornerose bliver omdøbt til Honey, og der er planer om at hun skal med på DKK’s projekt Barn og Hund som Rusty allerede deltager i sammen med Daphne! Rusty er ikke vild med småskravl, så derfor afleverede jeg hende i hans hjem. Han er ikke udelt begejstret men vi håber de bliver venner med tiden.

Fredag rejser Tamara til Næstved til sin nye familie og vi beholder Tiffanie og Tatiana.

I weekenden klarede Jay og Tina Rally Øvet Klasse med 100 point (ud af 100) og blev nr. 2. Kun slået af en med en bedre tid…………. tillykke til jer.

Og Emma har løbet agility/spring med Lea (istedet for Maria) og har taget sin 2. pind i spring 1, tillykke til jer.

Imorgen skal vi til øjendyrlæge med de sidste 4 hvalpe (Sofie og Olivers), de skal også sundhedstjekkes og vaccineres. De skal rejse fredag og lørdag…….uhuuuu, godt vi beholder nogle selv så der ikke bliver så hvalpetomt smiley

Og så er der taget en stor beslutning vedr. She Wanna Bi Free, Siobhan. Hun flytter i nær fremtid ned til Johanna og far Carson på en udstationering. Johanna er vild med hende og vil gerne træne hende………så det er planen foreløbig og så ser vi hvad tiden bringer!!!