Fredag kørte vi til Næstved, 5 Rosa/Ivanhoe hvalpe, Bitten som skal have Tristan og undertegnede. En hyggelig tur med småhyl i baggrunden, for de hylede da lidt, men ikke ret meget. Jeg havde forsøgt mig med at spraye DAP i burene, som er feromoner der skulle virke beroligende på de små, og det virkede vist!

Alle 5 fik helt frie øjenattester og de er alle som en sunde og raske og Tristans testikler er også på rette plads, så det kunne ikke være bedre. Nu er de snart klar til at rejse hjemmefra, men det er faktisk kun Tristan der rejser imorgen, de to andre der skal afsted bliver her til d. 30/9, hvorefter familierne har fået organiseret ferier og vil have god tid til at få et nyt familiemedlem!

Lørdag var jeg på hvalpetur med Smokey og Siobhan til Zoocity i Rødovre. Vi var sammen med det meste af hvalpeholdet fra Albertskund og fik både kørt i tog, elevator og meget andet. Deriblandt hilst på en masse underlige dyr i Zoocity, og duftene hang tungt og genenmtrængende i luften, så næserne blev også udfordret på de små!

Hjem igen hvor Kurt havde hentet Hanne Rolighed ved færgen, så vi havde tid til lidt frokost og en masse hundesnak. Hanne ejer Felthorn Insider (Oliver), som er far til Sofies 4 hvalpe. Og jeg havde glædet mig til at få besøg af hende, så hun kunne se de små Oliverafkom. Vi fik også besøg af Henning og Kirsten som i forvejen har Linus’s bror Mickey. De har besluttet at udvide “hundebestanden” med et nyt blåt medlem, så de skal have Uzo. Jeg tror Hanne var glad for at møde en af de nye ejere, for hun føler vist også at det er hendes hvalpe………. Vi nåede lige en god middag før Hanne skulle nå færgen hjem igen, og vi siger mange tak for en hyggelig dag.

Søndag afsted igen til træning, denne gang med Quinnie og Linus, som i den grad trænger til at få luft under vingerne igen. Quinnie er en særlig tøs at træne, der er virkelig hul igennem nu, men indkald, vor herre bevares. Der får jeg vist fingeren, så der er plads til forbedring (læs træning, som har været aldeles fraværende).

Linus var på, men ikke overbevisende, har vist stadig hormoner i hovedet eller hvad vi nu kan finde på af undskyldning………Han har ikke været til træning meget længe, så han trænger.

Søndag eftermiddag besøg til Ubbi, hyggelig eftermiddag med kaffe og kage og en masse snak om hunde og hvalpe, og vi falder bare allesammen i svime over de små som fiser rundt og leger og sover og spiser og…….De er små tidsrøvere, så vi var lige ved at komme for sent til mutterfits 74 års fødselsdagsmiddag!

Idag fik vi så taget billeder, som vi ikke nåede i fredags. Så her kommer billeder af Sofie og Olivers 4 hvalpe 6,5 uger gamle. Og af Rosa og Ivanhoes dagen før 8 uger: