7 ugers vægt; Tiffanie 1530g, Tornerose 1450g, Tristan 1895g, Tamara 2430g og Tatiana 1510g.

Alt vel her og fuld fart frem over “stepperne”. De sætter tænderne i fødderne når vi bevæger os, i buksebenene når de kan få fat, snørebånd, ledninger og alt hvad der kan smages på. Ivrige når der sker noget og hvis der ikke sker noget, ja så opfinder de selv en masse små lege. De “kæmper” indbyrdes, jager blade, myrder bamser o.s.v…….. meget livsglade, tillidsfulde og kvikke hvalpe, der om en uge kan rejse hjemmefra. Ja hvem kan fatte hvor den tid er blevet af!

Her en stribe billeder af de små, som idag er blevet chippet, og på fredag kører vi til dyrlægen, hvor de alle skal sundhedstjekkes, vaccineres og øjenlyses. Bitten, som skal have Tristan tager med til Næstved hvor det hele foregår, og jeg får et par hjælpende hænder og det er dejligt!