Rosa og Ivanhoes femlinger er nu 5 uger gamle. Tiden flyver afsted og der sker ting og sager hver eneste dag med hvalpene. Nu er de overalt i stuen og elsker at ligge og sove på vores fødder. De er blevet fortrolige med de andre små og store og især Siobhan, vores sort/hvide hvalp på 10 uger er vild med de små. Hun opsøger dem selv og vil gerne ligge i bunke og sove sammen med dem og så er hun bare yderst venlig og rar for de små at være sammen med!

Hvorimod Quinnie og Paprika ikke altid gider dem, jo hvis de vil lege, men når de to på omkring 6 mdr vil sove, så viser de lige et par hjørnetænder hvis en af de små kommer for tæt på. Men det skal de jo også lære, så de er på overvåget samvær og vi passer selvfølgelig godt på dem!

Sofies fire er på “besøg” idag og har spist sammen med de 5. Og lige nu hviler de sig i fællesskab på den store pude i stuen, alle 9 hvalpe. Om et par dage flytter Sofies 4 permanent ind til de andre, men der er 10 dage imellem dem, så lige nu tager vi sammenføringen i små tempi. De skal være lidt mere jævnbyrdige før de for alvor flytter sammen.

Vægt 5 uger; Tiffanie 1140g, Tornerose 1040g, Tristan 1410g, Tamara 1790g og Tatiana 1135g.

Billeder taget idag;