Hold da helt op for en gang bulder, brag og brusebad fra oven. Tidligt op og afsted mod Køge med 4 babyer og hvalpe i bilen. De to skulle udstilles og de andre to skulle med på en oplevelsestur.

Turen til Køge foregik i silende regn og med lyn der oplyste himlen det meste af vejen. Men jo nærmere vi kom til Køge jo lysere blev himlen og solen kom frem og vi havde det fineste vejr, lige til klokken nærmede sig 10 hvor udstillingen skulle starte. Så trak himlen sammen igen, mørket faldt på og vor herres bruser blev tændt, samtidig med torden og lynild over området. Starten på udstillingen blev udsat og folk trak sig ind i deres telte eller fandt ly andre steder…………også mig og mine 4 små bøller. Jeg havde fået lavet en lille hvalpegård inde i teltet, med underlag og tæpper. Mens jeg børstede Quinnie tænkte jeg, det var da godt at jeg havde taget teltet med idag, og så opdagede jeg at de små begyndte at flytte på sig og prøvede at finde et sted der var tørt. Vandet stod op i mindst 5 cm højde og det hele flød rundt. ÆV, der var ikke andet at gøre end at få hundene op i bilen hvor der i det mindste var tørt. Så vi endte oppe under bagklappen og med de små inde i et bur i bilen. Lotte dukkede op sammen med Loulou og far, så nu var vi en lille flok, der forsøgte at skærme os selv og hundene med paraplyer. Der kom lidt stilstand i regnen og vi startede op på udstillingen.

Den første der skulle på var Quinnie, og det er sin sag bare at blive taget ud af bilen og ind i ringen, men det gik fint og hun blev 2. vinder af babytæveklassen med SL.

Kritikken lyder således: Særdeles tiltalende hvalp, meget harmonisk bygget, særdeles velformet hoved med korrekte kipører, velformede øjne med et herligt udtryk. Må gerne udvikle sig i underkæben, men ivørigt korrekt bid. God hals og overlinie, meget velvinklet for og bag, bevæger sig tip top, velbåren hale, udmærkede farver.

Vi fortsatte og nåede til hvalpe tæver og så var det Paprikas tur. Dommeren forsøgte at skærme med paraply og det lykkedes at få hende fremvist så nogenlunde, selvom både hun og jeg efterhånden var drivende. Paprika fik SL og blev 2. vinder af klassen.

Kritikken lyder: Feminin tæve, middelstor, velproportioneret, velformet hoved, godt udfyldt næseparti, korrekt bid, god hals og overlinie, prima benstammer og vinkling. Bevæger sig tip top, god pels.

Og så skulle Lotte A. prøve at udstille i barn og hund. Hun lånte Quinnie og de to gjorde det rigtig godt. De blev 2. vinder af klassen for de store børn, det var Lottes debut i en udstillingsring. Det var også første gang hun mødte Quinnie og det tog hende ikke mange splitsekunder at få knyttet en kontakt så Quinnie fulgte hende pænt rundt i ringen. Super godt gået smiley

Dagen sluttede i tørvejr og med delvis sol, udstillingen blev afholdt ud i en køre uden frokostpause, for alle ville gerne være færdige inden regnen satte ind igen. Og da det sidste telt blev klappet sammen, dryppede det igen fra oven og bilen blev “vasket” endnu engang på vejen hjem. Parallelt med vores lille vandpantomime på fodboldbanen, så kæmpede hallens personale en brav kamp for at få vandet ud af hallens kælder, der endnu engang var blevet oversvømmet………….sjip sjap sjude!