Først har jeg været i Haslev med Ulrikke og Carsons hvalpe. De er blevet øjenlyst, sundhedstjekket og vaccineret. Alt var vel ingen CEA og sundhed helt iorden! De hylede noget og halvvejs holdt jeg en pause og skiftede bur. De var helt våde af savl og hysteri over at være spærret inde, men de fik lidt vand og fik pusten igen og lagde sig heldigvis til at sove så der var ro resten af vejen.

De er så køreklar til afhentning torsdag og fredag som vi har aftaler om. Imorgen kommer Johanna på besøg, ejeren af Carson som er farmand til de 5 bøller. Jeg er spændt på hvad hun siger til dem…… jeg syntes de er lækre og jeg glæder mig til at se hvordan de udvikler sig fremover!

Og så er Rosa og Ivanhoes små nu 2 uger gamle og vi har taget billeder af dem. Der er stadig ro i lejren for deres vedkommende og Rosa passer dem fint. De har alle åbnet øjnene og er så småt begyndt at afprøve om benene kan bære.

De vejer nu: pige nr. 1 540g, pige nr. 2 430g, han 595g, pige nr. 3 700g og pige nr. 4 595g.