De sidste par dage har Sofie prustet lidt og været lidt mere vims end hun plejer at være, men over middag idag indtog hun hvalpenes hule og lå der og prustede så småt i selskab med Shu Bi Dua, som fik lidt ekstra opmærksomhed af hende….. Lidt senere kom hun hen til mig meget våd bagi, og jeg fik da lige lettet rumpen i en fart, for det var vandet der var gået. Ikke en eneste ve har jeg set og ingen markant temperaturfald eller andet, der for alvor indikerede en fødsel lige om hjørnet.

Men sandt var det og kl 1515 fødte hun den første tricolour dreng på 235 g. Kl 1540 kom den næste tric. dreng på 205g. Så gik der “lang” tid til kl 1720 hvor hun fødte en blue merle dreng på 270g og 8 minutter efter en tric. pige på 188g.

Der er fred og ro over det hele og mor og børn har det godt, jeg er en smule oppe at køre, men når enden er god er alting jo godt!

Et hurtigt billede af de små ved mælkebaren stadig våde: